Přihláška na Předadventní trh tvořivosti

18.10.2015 17:31

Vážení a milí spoluobčané,

plníme Vaše četná přání a pořádáme další Předadventní  trh tvořivosti.

Jak jsme již avizovali, těšit se na něj můžete v sobotu 21. listopadu od 14 do 17 hodin. Ani tentokrát nebude chybět drobné občerstvení a vystoupení místního folklórního kroužku Svatojánek.

Posledně jsme s vaší pomocí obdarovali dětičky v MŠ a i nyní myslíme na „Tehováky“. Letošní horké suché léto nám pomohlo s volbou, která padla na ty, s jejichž pomocí se podařilo zabránit ještě větším škodám na majetku či zdraví, jak v Tehově, tak i při větších požárech v okolí. Právě tehdy se ukázalo, že je stále co dovybavovat. Výtěžek z této akce tedy pomůže našim tehovským dobrovolným hasičům. Je to též vklad do další mladé generace, která nám pod jejich křídly vyrůstá. Výši výtěžku, i to, co po dohodě s SDH Tehov koupíme, opět zveřejníme.

Předadventního trhu tvořivosti se může zúčastnit každý dle svých možností, ať výrobou nebo koupí. Zamyslete se prosím nad tím, co jste schopni a hlavně ochotni vytvořit a věnovat pro tento účel.

PŘIHLÁŠKA - pro přihlášení k účasti na této akci uveďte prosím své jméno a příjmení, kontakt na Vás (e-mail/tel.)   a stručně, jaké výrobky nabízíte. Přihlášky, návrhy a jakékoliv dotazy k tomuto tématu můžete směřovat na e-mail: tehovskykulturnispolek@seznam.cz nebo tel. 728 277 355. Pokud o přihlášení uvažujete, učiňte tak prosím co nejdříve, ať víme, s čím můžeme počítat.

Děkujeme, na viděnou se těší Tehovský kulturní spolek